Om oss/About us

NO*Never Naked Maine Coon Cathrin Møllerop.

NO* Never Naked

 

Stamnavnet NO*Never Naked ble godkjent 280414. Mitt navn er Cathrin Møllerop, og jeg er innehaver av dette stamnavnet. Jeg er medlem av Vestkystkatten katteklubb, og oppdrettet er tilknyttet NRR og FIFè. Det er et lite oppdrett av katterasen Maine Coon.

 

Kattene hos oss får gå fritt i huset som de vil, de er en del av familien og blir sosialisert daglig. Per dags dato har ikke vi barn, men har tantebarn som er veldig flinke med kattene når de er på besøk. Vi velger å bruke forvert på noen katter, slik at

kattene kan leve et minst mulig stresset liv som fertile,

og være familiens midtpunkt. De har også utegård som

de elsker!

 

 

Jeg har også drevet aktivt med utstilling siden 2011.

Dette er for meg veldig morsomt og lærerikt. Man blir kjent med mange nye mennesker som driver med det samme, og man møter mange ulike, flotte rasekatter. Mitt hovedfokus som oppdretter er å avle frem katter med fint temperament, som er snille, glad i mennesker og oppmerksomhet. Jeg ønsker å avle frem så sunne individer som mulig. Ingen garantier kan gis dessverre, da det er levende individer man avler på. Mye kan skje som vi rett og slett ikke har kontroll på, selv om man prøver å luke ut det ene og det andre så godt en bare kan.

Her i hjemmet er de i hovedsak familiekatter og kosekatter, jeg driver ikke "masseavl" med mange kull i året. Jeg reiser rundt på utstillinger med de, og koser meg veldig med det sosiale rundt utstilling, og de gode resultatene er bonus.

 

Jeg og min forlovede Kim Andrè bor i Kristiansund,

i Møre og Romsdal, sammen med våre katter.

Valget av rase var egentlig ikke så vanskelig.

Vi ønsket oss en sosial, stor, barnevennlig og snill rasekatt.

Derfor ble det Maine Coon. Etter at vi kjøpte vårt eget hus

startet jakten på internett. Her kunne man lese mye om

eksempelvis ”halvt maine coon til salgs”,

”75 % maine coon selges”, eller ”ekte maine coon, man får medsendt kopi av foreldrenes stamtavle”. Heldigvis gikk vi ikke på dette, og kjøpte en katt med stamtavle – som er rasekatt. Vi angrer ikke en dag, selv om det høres ut som et tordenskrall når de løper opp og ned etasjene etter hverandre, og er aktiv dagen lang.

 

 

 

Kattene fôres med Orijen/Acana her hjemme, med tilskudd av rått kjøtt, fisk og våtfôr.

 

 

My name is Cathrin Møllerop, and I live with my fiancee Kim Andrè. We live in Kristiansund in Norway. We have three cats, Baby, Bamse and Zarina. We love them!

The name of the cattery was approved the 28th April in 2014.

And the cattery is registered in NRR, which is a federation affiliated to FIFè .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SP (N)Ladejarlen Carpe Diem Baby ble Best in Show 9 og 10 Juli 2016!

Foto; Håkon Øvergård.