Nyheter/News

NO*Never Naked Maine Coon Cathrin Møllerop.

NO* Never Naked

120319: Godt nyttår! Kattenes sider er oppdatert. Fine resultater på de alle sammen i fjor. (",) Vi venter på løpertider, her går det tregt i svingene med parringer.

 

051018: Det er lagt ut flere utstillingsresultater av kattene. Fantastiske resultater i år, dette blir jeg helt lamslått av, jeg er veldig takknemlig! Det blir et par utstillinger til ila året, både jentene mine og jeg venter på at Knerten skal bli kjønnsmoden. (",)

 

270518: Hei! Fraværet på hjemmesiden skyldes litt forskjellig. Mye har skjedd siden sist! Blant annet et dødfødt kull mellom Zarina og Bamse, og et keisersnitt med 6 vakre små mellom Runa og hennes frier oppi Trondheim. Av de 6 levde 4 over, 2 gutter og 2 jenter. Disse har allerede funnet sine hjem. Det har kommet en ny gutt i oppdrettet også. Vi har vært på flere utstillinger og hentet inn noen Best In Show til! (",)

 

061117: Siden ingen av jentene var gravide ble de med på Sunnmørskattens utstilling i Oktober. Som på NORAK hadde jeg både Runa og Zarina i samme panel - men denne gangen dro Runa det lengste strået og ble Best in Show! Utrolig gøy å ha katter med utstillingskvaliteter, når man er så glad i utstilling som jeg er. (",) Jeg har lagt inn resultatene på de. Og kryss fingrene for oss, nå ønsker vi oss virkelig kull i nærmeste framtid!

Vi blir å finne på kattevisning på Dyrebutikken Kristiansund lørdag 11 november, da tar jeg med meg Bamsemomsen (",)

 

050917: Showresultatene er oppdatert! Kattene slutter ikke å overraske med deres fantastiske resultater! Jeg er så stolt!

 

150517: Showresultatene på alle kattene er oppdatert! Ta en titt da vel (",)

 

160217: Diverse oppdateringer på hjemmesiden er utført. (".)

 

221216: Utstillingsresultater på alle jentene er oppdaterte, som vanlig er vi godt fornøyde med resultatene på årets siste utstilling! Nå er det spennende planer i vente for begge jentene, så kryss fingrene for at alt går etter planen. Oppdateres over nyåret! Baby ble forresten "Årets Vestkystkatt" i kategori 2! Med dette ønsker vi dere GOD JUL og GODT NYTT ÅR! (",)

 

181016: Runa, Baby og jeg var en tur i Iggesund (Sverige) i helgen, hvor begge jentene gjorde det veldig bra! Deres utstillingsresultater er oppdatert. :)

 

041016: Jeg og Baby var på Østlandet i helgen og på BURAKs utstilling, hun nådde godt opp - nesten til topps.! :)

 

180916: Runa, Baby og Bamse var med på Sunnmørskattens utstilling i helgen. Det var nydelige resultater på de alle! :) Utstillingsresultatene deres er oppdatert.

 

130916: Runa og Baby var med på Østfoldkattens utstilling i helgen. Runa stilte for første gang som voksen og fikk uhorvelig masse skryt. Baby gjorde det stor i helgen også ! Resultater finner du under deres sider. :)

 

230816: Runa og Baby har vært med til Sundsvall i helgen på utstilling. Nok en gang gjorde Baby det STORT! Runa gjorde det også veldig, veldig bra! Flinke jenter. :) Utstillingsresultater er oppdatert.

 

120716: Vi har spennende planer for Zarina. Nå venter vi bare på løpertid!

 

110716: Baby og Bamse var med til Trondheim på utstilling i helga. Baby gjorde det STORT! Se under utstillingsresultatene. :)

 

200616: Jentene, Zarina og Runa har vært med på utstilling på Østlandet i helgen. Supre resultater på de begge to! Se under deres sider for resultater. :)

 

160516: Klubben min har i helgen arrangert utstilling i Kristiansund, se under resultater på kattene. Så har jeg fått hjem ei ny avlsjente, se under fanen "hunnkatter", der ligger det bilde av vakre NO*Majavi Hathor, som til daglig skal kalles Runa. :)

 

220316: Vi har vært på utstillinger, og resultater ser derter e under sidene til kattene. :)

 

161115: Zarina og Bamse var med på utstilling i Lillestrøm i helgen og oppnådde flotte resultater. Bamse oppnådde den høyeste tittelen; Supreme Champion! Kattene skal ikke på utstilling igjen før til neste år. :)

 

280915: Zarina var med til Sverige på utstilling i helgen - igjen stort fornøyd med dommernes tilbakemeldinger! Hun ble Internasjonal Champion, og heter dermed IC Lynx Lynx Zarina!

 

060915: Alle tre kattene var med på utstilling i Ålesund i helgen. Alle fikk flotte resultater. Bamse ble Beste avlshann lørdag og søndag, han var og med i konkurransen om å bli Best in Show, og ble nr 2 da han fikk dommerstemme i panelet!! Veldig stolt av godgutten. Mine foreldres MCO, (N)Spellbound`s Cream var og med, og fikk tittelen Premier i sterk konkurranse på søndag. Min søsters huskatt Ziva var på sin første utstillingshelg og ble nr 3 på lørdag, og nr 4 på søndag av de langhårede huskattene. Veldig moro!

 

290815: CH Lynx Lynx Zarina kan nå smykke seg med tittelen Champion etter at hun var på Søraks utstilling i Kristiansand! Bamse var og med, resultatene ser dere under kattenes sider. Flinke var de i helgen også.

 

290515: I helgen har jeg og alle tre kattene vært på utstilling i Trondheim, med resultater som jeg er veldig stolt av på de alle! Zarina stilte også som voksen for første gang denne helgen, siden hun nå er over 10 mnd gammel. Hun var med i konkurranse om å bli Best in Show på søndag, hun fikk 2 av 6 dommerstemmer, og ble dermed nr 2 :) Baby ble og nr 2 i Best in Show konkurransen på søndag, samt at hun slo ut 7 andre kastrater i sin fargegruppe på lørdag - og ble Best i Variasjon. Utrolig moro! (Det er desverre sjelden det er nok kastrater til å konkurrere om BIV).

 

250515: I helga har jeg og Zarina vært på utstilling i Voss. Jeg er stort fornøyd med bedømmelsene av henne! Resultater ser dere under Zarinas side.

 

100515: Vi har vært på utstilling i helgen! De flotte resultatene ser du om du klikker deg inn på hver katt. Men jeg vil avsløre at SP (N) Ladejarlen Carpe Diem Baby ble BEST IN SHOW i helgen! Stort fornøyd med det!

 

080415: Nå kan jeg stolt meddele at GIC (N) Ladejarlen White Moon er en del av mitt oppdrett. Tusen hjertelig takk Christine for muligheten til å eie han sammen med deg!

 

040415: Bamse og Zarina har vært på Scandinavian Winner Show, resultatene ser dere under sidene til kattene. Jeg er stolt av kattenes prestasjoner i helgen! Bamse and Zarina has been on SWS, I`m proud of their results!

 

21-220315; Lynx Lynx Zarina was on her first show at NORAK this weekend! Ex 1 x 2 in competition, NOM for BIS x 1, and BEST IN SHOW sunday! I`m so proud of my super girl!

 

181214; New cat in the cattery, Lynx Lynx Zarina. She is from Italy. A BIG thank you to the fantastic breeder of Zarina for trusting us! Hugs to you Silvia Sabatini!